Astronomican

w40krts

Kételkednek a Birodalmi Igazságban

Geistwald Ghasts

Nincs megjeleníthető elem

Sam.Joe Vízlépcső BBS memorial site

Nincs megjeleníthető elem

TRf - Mert megérdemlem

Nincs megjeleníthető elem

Wendigo vs. the World

Nincs megjeleníthető elem

Horus és a Hold Farkasai

2008.02.15. 01:30 | Mournival | Szólj hozzá!

Címkék: horus űrgárdista hold farkasai

Horus egyike a húsz primarchának, melyet a Császár saját génállományát is felhasználva teremtett. A Nagy Hadjárat során elsőként őrá talált rá az uralkodó, ő vetődött ki a hipertérből legközelebb a Földhöz – így gyermekkorát is az Uralkodó mellett töltötte. Hamar nagyon szoros kötelék szövődött köztük, sőt, Horus egy alkalommal meg is mentette a Császár életét a reilisi csatában. Természetesen az Emberiség Ura hamar lerótta tartozását: nem sokra rá megmentette fiát egy különösen brutális ork támadásától.

 

A Nagy Hadjárat során Horus stratégiai lángelmének bizonyult: mindig pontosan tudta mekkora erőket kell bevetnie és hol, hogy sikert érjen el. Könyörtelenül leszámolt a Császár ellenségeivel, de egyúttal megvédte az ártatlanokat a felesleges vérontástól.
 
Horus a Hold Farkasainak primarchája, amely az egyetlen légió, melynek tagjait nem genetikai ősének „szülőbolygójáról” toborozzák.
 

A légió színei: arany, fekete, ezüst

Toborzási hely: Cthonia

A légió tagjai Cthonia bolyvárosainak legkegyetlenebb bandáiból kerülnek ki. Mivel ez a bolygó csillagközi léptékben igen közel van Földhöz, már nagyon korán kolonizálták és kihasználták természeti erőforrásait: a felszín alatt több ezer kilométernyi járat húzódik. A lefosztott és kimerült bolygón az élet nem is lehetett volna keményebb, s természetesen jobb táptalaj szilaj harcosok születésének.

A Hold Farkasai elnevezés valószínűleg onnan származik, hogy a cthoniai besorozottakat a Holdra szállították, s ott estek át a genetikai átalakításokon és kiképzésen, hogy Űrgárdistákká váljanak. A Horus vezette légió volt a legtöbb világot meghódító a húsz közül, s mindig a harc első vonalában harcoltak, egyre jobban kitolva a Birodalom határait.

Legtöbbször használt taktikájuk szerint lecsaptak az ellenállás legkeményebb magjára, s így törték meg annak morálját. Miután ezzel végeztek, rendszerint más Császári erőkre bízták a kisebb, még harcoló csapatok felszámolását és a helyőrség felállítását.

· 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mournival.blog.hu/api/trackback/id/tr37426003

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: streaming hd 2018.02.11. 08:45:57

can i take vicodin after tylenol - Can i use olive oil on the hcg

Trackback: nonton film indonesia 2018.02.10. 19:57:12

Hogyan tovább, avagy a Marvel/Netflix együttműködés jövője - Marvel Magyarország

Trackback: streaming bioskop 2018.02.09. 22:49:31

Mustáros bajusz - léggitár

Trackback: streaming movie 2018.02.09. 22:00:45

E-NNOVA - E-NNOVA fogyasztói hálózat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása