Astronomican

w40krts

Kételkednek a Birodalmi Igazságban

Geistwald Ghasts

Nincs megjeleníthető elem

Sam.Joe Vízlépcső BBS memorial site

Nincs megjeleníthető elem

TRf - Mert megérdemlem

Nincs megjeleníthető elem

Wendigo vs. the World

Nincs megjeleníthető elem

Az alapítás

2007.12.14. 15:52 | Mournival | Szólj hozzá!

Címkék: mournival

Hogy miről is szól ez az egész?

A Warhammer 40k univerzum elképesztő részletességgel van kitalálva, s van valami olyan vonzereje, aminek nem tudok ellenállni. A legizgalmasabb része számomra a történetekben és könyvekben rejlik, nem a játékban, sőt, mostanság már leginkább a 10 ezer évvel a W40k "jelenkor" előtt játszódó események, azaz a Horus eretnekség. A W40k világ az akkori események hatására formálódott olyanná, mint amilyen "jelenleg", a Császár megnyomorodásától az űrgárdista rendházakig.

A Mournival blog erről a történetről szól. Összegyűjtöm a történeteket, szereplőket, rendházakat, szervezeteket és lefordítom a nagyrészt angol anyagokat, hogy azok is élvezhessék, akik nem erősek idegen nyelvekben vagy csak szeretnek ilyeneket olvasgatni vagy csak úgy bele a világba.

Ha valamiről szeretnétek tudni: hajrá, jöhetnek a témajavaslatok kommentbe!

Jó olvasgatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://mournival.blog.hu/api/trackback/id/tr69263970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása